Onni tuli taloon

Tiedättekö sen hurmaavan tuoksun jonka koiranpennut tuovat mukanaan uuteen kotiin saapuessaan? Eläinmaailmassa tuoksulle on evolutiivinen tarkoitus, sen avulla emo tunnistaa poikasensa. Tuoksu johtuu maidosta jota pennut saavat ravinnokseen, aivan kuten ihmisvauvatkin, pennut tuoksuvat ihanan makealle, kukin hiukan erilaiselle. Uutta minulle oli se, että kun koira on tyytyväinen sen elimistö erittää hyvänolonhormoni endorfiiniä joka tuoksuu ihmisen nenään miellyttävälle. Se sama tuoksu saa ihmisen endorfiinit hyrräämään ja rakastumaan lemmikkiinsä. Tai ainakin meille on käynyt niin kun kauan haaveissa ollut ja kovasti odotettu oma koiruli vihdoin saapui perheeseemme. Hän on hurmannut suloisella olemuksellaan ja päättäväisellä, lempeällä ja uskomattoman viisaalla luonteellaan kaikki ympärillä olevat ihmissielut <3

Tässä blogissa pääsette seuraamaan Onnin taivalta pienestä 9 viikkoisesta labradoodelin pennusta koulutetuksi terapiakoiraksi. Onnin on tarkoitus toimia työkaverinani toimiessani lasten ja nuorten parissa, erityisesti tunnetaitotyöskentelyssä, sekä tulemme tekemään vapaaehtoistyötä sosiaalipedagogisella kentällä.

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan terapiakoira Onnin elämää!

2 kommentti

  1. Voi rakkaus, olen niin onnellinen teidän ja Onnin yhteisestä elämästä. Toivotan ihania yhteisiä hetkiä ja terapeuttisia työpäiviä 💜

    1. Kiitos! 🙏 Odotan innolla että päästään Onnin kanssa työskentelemään 😊

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *