Onni onnellinen työhuoneella

Kun kolme vuotta sitten aloin haaveilemaan valmennustyön tekemisestä yhdistettynä terapiakoiratoimintaan, en voinut kuvitellakaan miten antoisaa tuo kaikki voisi olla! Onnin meille tulo on mullistanut koko perhe-elämämme, sen sykli, syke ja tunnelma on aivan erilainen kuin ennen Onnia. Tietysti taustalla myös vaikuttaa täydellinen ajoitus, sillä olen todellakin tarvinnut tätä karvaista ystävääni menneenä syksynä pitämään minut pystyssä, niin henkisesti kuin fyysisesti.

On hienoa nähdä, miten lapset ja eläimet puhuvat samaa kieltä. Onni tietää ilman suurempia ohjauksia miten käyttäytyä työhuoneella, rauhoittuu nukkumaan kun on aika, antaa tilaa ja aikaa asiakkaalle tutustua häneen, on hiljaisesti läsnä tukensa antaen ja lempeästi katseellaan hoitaen. Hänessä on uskomaton viisaus ja rauha, ja Onni on kuuden kuukauden ikäinen pentu! Lapsi siis vielä itsekin! Miten mahtavia opettajia meille aikuisille lapset ja eläimet ovatkaan. Omat lapseni ovat olleet minun parhaita opettajiani ja toimineet peilinäni sille, missä itse kulloinkin menen. Tuo peili ei ole ollut aina kaunis, mutta välttämätön pystyäkseni kasvamaan ja kehittymään ihmiseksi joka tänä päivänä olen.

Näin vuosikymmenen vaihtuessa sitä automaattisesti kääntää katseensa vielä kerran menneeseen kiittääkseen kaikista sen tarjoamista opeista. On ollut onni elää kaikkien vaiheiden läpi tähän päivään, jossa mikään ei ole minulle itsestäänselvyys, jossa rakkaudelle, ilolle ja rauhalle on löytynyt omat paikkansa. Ja ne elämän vastoinkäymiset ei enää pelota samalla tavalla kun tietää, että elämä kantaa, ja minulla on oma terapeutti, Onni <3

Tervetuloa House of Balancen voimavarakeskeiseen juuri sinulle räätälöityyn valmennukseen!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *