Family Balance -valmennus

Family Balance -valmennus on vanhemmille suunnattu vanhemmuustaitoja käsittelevä 4 kerran toiminnallinen ja vertaistuellinen luentokokonaisuus. Jokaisella kerralla syvennymme ja tarkastelemme vanhemmuutta eri teemoista käsin. Saat työkaluja vanhemmuudessa toimimiseen, omien vahvuuksiesi tunnistamiseen ja vanhemmuuden voimavarojesi vaalimiseen.

Teemat ovat itsemyötätunto ja armollisuus, vanhemmuuteen liitetyt uskomukset, perityt vanhemmuusmallit/vanhemmuusidentiteetti, lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen, positiivinen vuorovaikutus, perhedynamiikka sekä vanhemmuuden voimavarat ja niiden ylläpito.

Lähivalmennus starttaa taas heti kun poikkeustila maassamme on ohi. Valmennukset pidetään House of Balancen tunnelmallisissa kurssitiloissa Kasarmikadulla.

Tarkemmat tiedot kurssista sekä ennakkoilmoittautuminen riikka@houseofbalance.fi/050 3717607

Tervetuloa löytämään tasapaino omassa vanhemmuudessasi! 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *