TunneMetsä -toiminnallinen luontoryhmä 7-10 -vuotiaille lapsille

TunneMetsä -ryhmäläisten kanssa tutustumme suomen monimuotoiseen luontoon, otamme haltuun yleisimmät marjat, sienet kuin luonnossa kasvavat villiyrtit ja monen monituiset kasvit sekä tutustumme samalla tunne-, ja tietoisuustaitojen mielenkiintoiseen ja tärkeään maailmaan.
Voisiko maailmasta löytyä enää parempaa paikkaa omien tunteiden tutkailuun ja tietoisuusharjoitusten tekemiseen kuin luonto, joka jo toimintaympäristönä suo ja luo meille rauhoittavan tilan ja antaa suojaa kokea nekin tunteet, jotka saatta hiukan pelottaa. TunneMetsä -tuokioilla siis yhdistetään tunnetaidot sekä luonto-, ja ympäristökasvatus.
Tutustumme kestävään kehitykseen ja ekologiseen elämäntapaan, mitä se tarkoittaa ja miten meistä jokainen voi kierrättämällä ja tekemällä ekologisia valintoja vaikuttaa omalta osaltaan ilmaston lämpenemiseen ja luonnon metsiemme hyvinvointiin. Me ihmiset olemme osa ympäröivää luontoa ja ei suinkaan ole yhdentekevää miten me kaikki voimme. Me haluamme voida hyvin ja siihen tarvitaan tietoisuutta!


Mukana seikkailee myös terapiakoiraopiskelija Onni, labradoodelin pentu, joka myös itse rakastaa luonnossa oleilua kuten myös lapsia. Onni tuo läsnäolollaan hoivaa ja iloa oppimistuokioillemme.


Ryhmää ohjaa pitkään lapsiperheiden parissa työskennellyt House of Balancen perustaja Riikka Ilmarinen, eli allekirjoittanut 🙂
Minulla on 19 -vuoden kokemus lapsiryhmien ohjaamisesta. Metsäryhmiä olen ohjannut varhaiskasvatuksen opettajan työssä vuodesta 2014. Voit lukea minusta ja koulutustaustastani lisää osiosta “oma polkuni”.

TunneMetsä -luontoryhmä starttaa heti kun poikkeustila maassamme on ohi. Toivotaan että jo kesällä pääsisimme yhdessä tutustumaan monimuotoiseen luontoomme ja tunnetaitojen tärkeään maailmaan! Ennakko ilmoittautumisia otetaan jo vastaan. Ryhmään mahtuu 10 ja se on suunnattu 7-10 -vuotiaille lapsille.

Rakkaudella,

Riikka ja Onni

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *