”Tietoisilla tunteilla, ajatuksilla ja sanoilla luomme tietoista huomista.”

Ajatuksemme ja tunteemme eivät vaikuta vain kehoomme, vaan ohjaavat myös todellisuuttamme. Tässä piilee suuri mahdollisuus muuttaa omaa elämää haluttuun suuntaan. Ohjaamalla ajatuksemme iloa, onnellisuutta ja kiitollisuutta kohti voimme saada sellaisia asioita elämäämme, jotka eivät pelkällä tahdonvoimalla avaudu. Tahtoa tarvitaan toki myös, se toimii polttoaineena kohti tavoitteitamme. Tullessamme tietoiseksi mielemme voimasta voimme eri menetelmien avulla saavuttaa kokonaisvaltaisesti palvelevan tasapainoisen tilan. Tästä tilasta käsin meidän on helpompi elää todellisen itsemme näköistä elämää. Sanoilla on myös suuri merkitys ja myös ne muokkaavat todellisuuttamme. Olet varmasti kuullut sanonnan ”se mihin keskityt, se lisääntyy elämässäsi”.  Jos kerrot ääneen omat unelmasi ja haaveesi, ja pystyt kuvittelemaan ne todeksi ja tuntemaan miltä tuntuu elää unelmiesi elämää, pystyt myös tuon kaiken luomaan todeksi. Vetovoiman lain mukaan vedät puoleesi sitä, mihin kiinnität huomiosi. Värähtelet samaa energiataajuutta ajatustesi, tunteidesi ja sanojesi kanssa.

Yrityksemme nimi viittaa tasapainoisen olemuksen lisäksi monikerroksiseen ja moniulotteiseen itseemme. Ajattelemme ihmiskehon temppelinä, arvokkaana asumuksena johon olemme tällä sielunmatkallamme asettuneet. Keho tarvitsee osakseen huomiota, huoltoa ja ymmärrystä kuten mikä tahansa asumus. Ei ole siis suinkaan yhdentekevää miten sitä huollamme, kohtelemme ja mitä siitä ajattelemme. Kehon hyvinvointi heijastuu suoraan mielen hyvinvointiin ja päinvastoin. On tärkeää huoltaa omaa kehoa ja huolehtia että se saa kaiken tarvitsevansa. Kaikessa on kyse tasapainosta.

 

Sydämellisesti tervetuloa hierontojen, hoitojen ja valmennusten pariin!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *