Reiki on japanilaisen Mikao Usuin (1865 – 1926) kehittämä hoitomuoto ja henkisen kehityksen tie. Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana niin, ettei hän luovuta omaa energiaansa vaan välittää universaalia energiaa itsensä ulkopuolelta hoidettavalleen. Sana reiki muodostuu sanoista rei, eli henki ja ki, eli elämän energia tai elämän voima.

Reikiä käytetään joka puolella maailmaa ja kaikilla mantereilla uskonnosta, politiikasta tai kansallisuudesta riippumatta. Reikillä ei ole mitään tekemistä uskontojen tai politiikan kanssa, vaan reiki perustuu antamiseen ja jakamiseen. Reiki on rakkautta ja universaalin elämänvoiman välittämistä.

Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja omat voimavarat lisääntyä.

Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan hoitajan kautta välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan. Energia ohjautuu hoidon aikana aina oikeaan paikkaan.

Reikienergialla voi hoitaa muun muassa tunnelukkoja, avata energiatukoksia, helpottaa kehon särkyjä ja kiputiloja, vähentää stressiä, uupumusta sekä kohottaa yleistä vireystilaa. Toisin sanoen reikienergialla voi hoitaa  eri kehojen epätasapainotiloja. Reiki on polarisoitumatonta energiaa. Reiki auttaa meitä hyödyntämään täydesti omaan terveyteemme vaikuttavat käyttämättömät voimavaramme.

Sekä Riikka että Ilari tekevät Usui Reiki – energiahoitoja. Olemme suorittaneet Usui Reiki -opintojen ykköstason eli shoden sekä kakkostason eli okuden.

 

Sydämellisesti tervetuloa Usui Reiki -energiahoitoon!