”Sinussa on jo kaikki tieto luodaksesi elämästäsi tasapainoista. Autan sinua pääsemään tuon tiedon lähteille ja löytämään tien, joka vie sinut lempeästi takaisin itsesi äärelle, omaan voimaan.”  

                                                                                                                                                            Riikka

 

AIKUISELLE

Yksilövalmennuksessa tarkastellaan asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti. Saatat olla oman elämäsi käännekohdassa, uuden haastavan tilanteen edessä tai ehkä tarvitset tukea ja ohjausta omien käyttäytymismallien tarkasteluun, tunnetaitotyöskentelyyn tai kenties omien vahvuuksien uudelleen löytämiseen.

NUORELLE

Teen ohjausta myös nuorille, jotka haluavat työskennellä luotettavan sosiaalialan ammattilaisen kanssa. Työtäni raamittaa positiivinen pedagogiikka, voimavara-, sekä ratkaisukeskeisyys ja vahvuusajattelu. Varhainen puuttuminen sekä ongelmien ennaltaehkäisy on ensiarvoisen tärkeää lasten ja nuorten kanssa toimiessa. Valmennuksellinen ohjaus on matalan kynnyksen toimintaa ja siksi usein hyvin vaikuttavaa. Tunnetaitotyöskentelyllä on saatu erittäin hyviä tuloksia lasten ja nuorten kanssa työskennellessä niin itsetuntoon, vuorovaikutustaitoihin, sosiaalisiin taitoihin, tunteiden säätelyyn, empatiaan ja itsemyötätuntoon liittyen, nyt muutamia mainitakseni.

SINULLE VANHEMPI

Vanhemmuuteen saattaa liittyä riittämättömyyden, pärjäämättömyyden ja huonommuuden tunnetta. Vanhemmasta saattaa tuntua että hän ei pärjää tai tiedä miten milloinkin tulisi lapsen kanssa toimia. Konflikteja syntyy usein ja niiden ratkaisemiseen ei ole löytynyt rakentavia keinoja. Niin sanottu vanhemmuusidentiteetti on kateissa eikä omat voimavarat tunnu riittävän.

Tilanne voi olla ahdistava ja siihen saattaa liittyä myös häpeää ja ulkopuolisuuden tunnetta. On vaikea nähdä tilanteesta ulospääsyä ja arjesta tulee suorituskeskeistä ja on vaarana että vanhemmuudesta ja lapsen kanssa toimimisesta katoaa ilo ja myönteisyys. Yksilövalmennuksessa keskitytään omien voimavarojen uudelleen löytymiseen, vanhemmuushaasteiden ratkaisukeskeiseen tarkasteluun ja omien vahvuuksien esille nostamiseen.

Oli tilanteesi sitten mikä tahansa, on haasteesi iso tai pieni, olet sydämellisesti tervetullut yksilövalmennukseeni! Yhdessä on helpompi löytää ratkaisu haasteisiin. Sinä et ole yksin <3

Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluat varata ajan valmennukseen, niin otathan yhteyttä, katsotaan miten voisin olla avuksi juuri sinulle!

 

Asiakkaiden palautteita:

Voin lämpimästi ja sydämellisesti  suositella Riikkaa, jos tarvitset apua vanhemmuuden haasteisiin, pattitilanteisiin murrosikäisen kanssa tai oman elämän tilanteen reflektointiin. Riikalla on taito nähdä sydämellään ja hyvää, joka on tärkeää, kun omat voimat ja taidot eivät riitä siihen. Onni koira on ollut ihana lisä lämpimän ja hyväksyvän ilmapiirin luomisessa❤Riikalla on erityinen taito kohdata murrosikäisiä, itsensä kanssa painivia ja toisaalta myös heidän äitejään, rakastavasti ja kunnioittavasti. Olemme perheenä oppineet armollisuutta ja kiitollisuutta itseämme ja toisiamme kohtaan. Kiitos Riikka❤

Nim. Äiti 44 v.

”Riikan valmennus oli itselleni todella avaava ja oikeat kysymykset ja turvallinen, hyväksyvä ja rakkaudellinen läsnäolo ja Riikan luoma tila loi hienot puitteet muutokselle ja eri osa-alueiden eheytymiselle sekä itseoivalluksille. Valmennus laittoikin oman elämäni muutokseen ja ne asiat mitä ääneen uskalsin sanoa kaipaavaani elämääni, ovat nyt sinne tulleet valmennuksen päätyttyä ja elämä on runsaampaa ja onnellisempaa kuin ennen valmennusta. Täydestä sydämestä voin suositella. Riikan hoivaava ja hyväksyvä läsnäolo on myös hyvin eheyttävää jo itsessään. Kaunis kiitos❤️🙏
 
-Zion
 
”Kiitos valmennuksesta! 
Tämä valmennus oli mielenkiintoinen ja minulle tarpeellinen ja hyödyllinen, olen kiitollinen että sain osallistua! Työskentelytapasi sopi minulle erinomaisesti. Olit joustava ja mukauduit hienosti kaaottiseen elämäntilanteeseeni. Käsittelimme neljän tapaamisemme aikana monia elämäni ongelmakohtia. Sait kylvettyä mieleeni runsaasti erilaisia ajatuksensiemeniä,jotka toivon mukaan lähtevät itämään ja auttavat minua löytämään enemmän itseäni tyydyttävän tavan elää.”